0

Dezinfectant instrumentar Ventisept M plus New 1L


  • 105,91 RON

  • Fără TVA: 89,00 RON

Opţiuni disponibile

Adaugă in Wishlist Compară produsul

Dezinfectant instrumentar Ventisept M plus New 1L

Ventisept M plus New  - dezinfectant fara aldehide & fenoli
 
DESCRIERE PRODUS
Ventisept M plus New solutie concentrata pentru curatarea si dezinfectarea manuala a instrumentarului chirurgical, dentar, a endoscoapelor flexibile & rigide. Se foloseste la dezinfectia echipamentelor de laborator confectionate din sticla, cauciuc, metal, portelan, ceramica, echipamentelor termosensibile. Nu contine clor, iod, aldehide sau fenoli, cu o putere de curatare excelenta.Ventisept M plus New contine un inhibitor de coroziune si are un nivel inalt de compatibilitate cu diverse materiale. Ventisept M plus New respecta instructiunile statutare pentru prevenirea materialelor sensibil periculoase (TRGS 525/540).
Produsul este avizat de catre KARL STORZ pentru curatarea si dezinfectia manuala a endoscoapelor de orice tip.
 
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Imediat dupa utilizare, introduceti instrumentarul in solutia diluata. Asigurati-va ca toate partile instrumentarului sunt scufundate in solutie in mod corespunzator. Dupa durata de actiune recomandata de catre producator, clatiti bine instrumentarul. Pentru o clatire optima, recomandam insistent o ultima clatire cu apa demineralizata.
 
Concentratii potrivit VAH/DGHM (Societatea Germana de Microbiologie & Igiena) 1% - 60min; 2% - 30min;
Conditii de incarcatura organica conform VAH: 3% - 15min; S. Aureus, E. hirae, P. aeruginosa si C. Albicans: 1,0% - 15 min; 0,5% - 30 min; 0,25% - 60 min
Baie ultrasonica(bactericid si fungicid): 1,0 % - 5 min; TB (M. Terrae):1,0 % - 1 h; 2,0 % - 30 min;
Virucid - HBV, HIV, HCV(0.5%-15min), Vaccinia: 1,0 % - 1 h; 2,0 % - 30 min; 3,0 % - 15 min.
 
Dupa ce ati preparat solutia aceasta este activa timp de 10 zile din momentul in care ati facut prima dezinfectie atata timp cat solutia este curata (limpede) si este pastrata intr-un vas (tava) acoperit(a). Solutia preparata este curata (limpede) daca se poate observa fundul vasului in care se face dezinfectia instrumentarului. Pentru o durata cat mai mare de utilizare se recomanda curatarea instrumentarului inainte de a fi introdus in solutia diluata VENTISEPT M Plus New. Daca doriti sa preparati o cantitate mai mare de solutie diluata Ventisept M Plus New intr-un recipient pentru a fi disponibila “gata pentru utilizare” puteti pastra aceasta solutie timp de maxim 2 luni.
Recipientul va fi bine inchis, pastrat intr-un spatiu bine ventilat, ferit de razele soarelui si, foarte important,pe acest recipient se va aplica o eticheta in care se va mentiona data expirarii: la doua luni de la preparare.
Durata de utilizare a solutiei concentate dupa ce ambalajul original a fost desfacut ramane aceeasi cu data scrisa pe ambalaj daca se va pastra bine inchis intre utilizari si este ferit de razele soarelui.
 
COMPOZITIA PER 100g
Stabilitatea substantei de lucru
Diacetat de cocopropilendiamin guanidina 2,5 g, Propionat de dideciloxetilmetil amoniu 3,75 g, inhibitor de coroziune solutie continand surfactanti biodegradabili in conformitate cu normele pentru detergenti.
 
MODALITATI DE AMBALARE
- Sticla 1 L
- Canistre 5 L
- Canistre 10 L
 
PROPRIETATI FIZICE:
Aspect: solutie verde transparenta
Miros: pastreaza parfumul original
Valoare PH: 9,1 – 9,8
Indice de refractie: 1,3750 – 1,3900
Gravitatie specifica (g/cmc): 0,990 – 1,110
Conductivitate (mS/cm): 1,0 – 4,0
 
ATENTIE:
Înainte de a folosi produsul Ventisept M plus-New pentru prima data, tot instrumentarul, inclusiv endoscoapele, pompele, tavile pentru dezinfectare etc., trebuie clatite bine cu apa, iar daca este cazul folositi chiar si un detergent enzimatic de instrumentar. Dupa dezinfectare, obiectele rigide trebuie clatite cu apa curata.
Nu folositi Ventisept M plus-New in combinatie cu alte produse. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta si cereti sfatul medicului. Cauzeaza arsuri. Toxic pentru organismele acvatice. Acest material si recipientul sau trebuie evacuat intr-un mod sigur. Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi de protectie si protectie pentru ochi/fata. In caz de accidente sau daca nu va simtiti bine, consultati imediat medicul (prezentati eticheta atunci cand este posibil).

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recent adăugate

Cuticell Classic - plasa cu parafina

Cuticell Classic 10cm x 7mPansamentul impregnat cu parafină. Cuticell® Classic este soluția economică atunci când tratarea ranilor exudative.&nbs..

123,76 RON

STERIL C 1KG - Pulbere sterilizanta la rece

 STERILIZANT la rece cu un timp de actiune foarte rapid (10 minute);• Complet NETOXIC - nu prezinta restrictii din punct de vedere toxicologic al..

349,86 RON

Minermax - bloc minerale, oligoelemente si vitamine

MINERMAX  Bloc bogat în minerale, oligoelemente și vitaminele A, D & E pentru ovine, caprine, bovine si cabaline   ..

53,00 RON

SOFTA MAN ACUTE

SOFTA MAN ACUTE - 1 L PROPRIETĂŢI: Soluţie alcoolică gata de utilizare pentru dezinfecţia igienică şi chirurgicală a mâinilor Profil virucid e..

47,30 RON

PROMANUM PURE

Dezinfectant alcoolic pentru dezinfecţia igienică şi chirurgicală a mâinilor, pentru piele sensibila.   Formă de prezentare:   ..

23,56 RON

Filmagene crema dermatologica profesionala

Filmagene crema dermatologica profesionala FILMAGENE -  tub 50 ml - crema dermatologica profesionala Eficacitate dovedita in ..

33,32 RON

Out Of Stock
Pasta de dinti White Glo - 2 in 1

White Glo Professional 2 in 1 produs cu efect de albire al dinţilor are în compoziţie apă de gură care pătrunde în zonele greu accesibile periuţei de ..

29,51 RON

Out Of Stock
Pasta de dinti White Glo - Night&Day

2 tuburi cu pastă de dinți care revoluționează modul de îngrijire dentară. Formulate special pentru nevoile de zi și noapte ale gurii. Gelul de Noapte..

35,11 RON

Out Of Stock
Pasta de dinti White Glo - Smokers Formula

White Glo Professional Choice a fost evaluat ca fiind pasta de dinți cu cel mai eficient efect de albire de către Asociația Consumatorilor din Austral..

29,27 RON

Out Of Stock
White GLo Pro choice

White Glo Professional Choice a fost evaluat ca fiind pasta de dinți cu cel mai eficient efect de albire de către Asociația Consumatorilor din Austral..

29,27 RON

DISPOZITIV MEDICAL Directiva 93/42/CEE CLASA IIb CERTIFICAT N 0546   Plic 16 gr - 7 ron   GERMOCID PULBERE concentrat este un..

173,74 RON

Out Of Stock
Clinell Sporicidal lavete

Clinell Sporicidal lavete Cele mai eficiente lavete din lume impotriva Clostridium Difficile. Cele mai puternice lavete din lume cu spectru..

53,55 RON