0

Dezinfectant instrumentar Ventisept M plus New 1L


  • 105,91 RON

  • Fără TVA: 89,00 RON

Opţiuni disponibile

Adaugă in Wishlist Compară produsul

Dezinfectant instrumentar Ventisept M plus New 1L

Ventisept M plus New  - dezinfectant fara aldehide & fenoli
 
DESCRIERE PRODUS
Ventisept M plus New solutie concentrata pentru curatarea si dezinfectarea manuala a instrumentarului chirurgical, dentar, a endoscoapelor flexibile & rigide. Se foloseste la dezinfectia echipamentelor de laborator confectionate din sticla, cauciuc, metal, portelan, ceramica, echipamentelor termosensibile. Nu contine clor, iod, aldehide sau fenoli, cu o putere de curatare excelenta.Ventisept M plus New contine un inhibitor de coroziune si are un nivel inalt de compatibilitate cu diverse materiale. Ventisept M plus New respecta instructiunile statutare pentru prevenirea materialelor sensibil periculoase (TRGS 525/540).
Produsul este avizat de catre KARL STORZ pentru curatarea si dezinfectia manuala a endoscoapelor de orice tip.
 
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Imediat dupa utilizare, introduceti instrumentarul in solutia diluata. Asigurati-va ca toate partile instrumentarului sunt scufundate in solutie in mod corespunzator. Dupa durata de actiune recomandata de catre producator, clatiti bine instrumentarul. Pentru o clatire optima, recomandam insistent o ultima clatire cu apa demineralizata.
 
Concentratii potrivit VAH/DGHM (Societatea Germana de Microbiologie & Igiena) 1% - 60min; 2% - 30min;
Conditii de incarcatura organica conform VAH: 3% - 15min; S. Aureus, E. hirae, P. aeruginosa si C. Albicans: 1,0% - 15 min; 0,5% - 30 min; 0,25% - 60 min
Baie ultrasonica(bactericid si fungicid): 1,0 % - 5 min; TB (M. Terrae):1,0 % - 1 h; 2,0 % - 30 min;
Virucid - HBV, HIV, HCV(0.5%-15min), Vaccinia: 1,0 % - 1 h; 2,0 % - 30 min; 3,0 % - 15 min.
 
Dupa ce ati preparat solutia aceasta este activa timp de 10 zile din momentul in care ati facut prima dezinfectie atata timp cat solutia este curata (limpede) si este pastrata intr-un vas (tava) acoperit(a). Solutia preparata este curata (limpede) daca se poate observa fundul vasului in care se face dezinfectia instrumentarului. Pentru o durata cat mai mare de utilizare se recomanda curatarea instrumentarului inainte de a fi introdus in solutia diluata VENTISEPT M Plus New. Daca doriti sa preparati o cantitate mai mare de solutie diluata Ventisept M Plus New intr-un recipient pentru a fi disponibila “gata pentru utilizare” puteti pastra aceasta solutie timp de maxim 2 luni.
Recipientul va fi bine inchis, pastrat intr-un spatiu bine ventilat, ferit de razele soarelui si, foarte important,pe acest recipient se va aplica o eticheta in care se va mentiona data expirarii: la doua luni de la preparare.
Durata de utilizare a solutiei concentate dupa ce ambalajul original a fost desfacut ramane aceeasi cu data scrisa pe ambalaj daca se va pastra bine inchis intre utilizari si este ferit de razele soarelui.
 
COMPOZITIA PER 100g
Stabilitatea substantei de lucru
Diacetat de cocopropilendiamin guanidina 2,5 g, Propionat de dideciloxetilmetil amoniu 3,75 g, inhibitor de coroziune solutie continand surfactanti biodegradabili in conformitate cu normele pentru detergenti.
 
MODALITATI DE AMBALARE
- Sticla 1 L
- Canistre 5 L
- Canistre 10 L
 
PROPRIETATI FIZICE:
Aspect: solutie verde transparenta
Miros: pastreaza parfumul original
Valoare PH: 9,1 – 9,8
Indice de refractie: 1,3750 – 1,3900
Gravitatie specifica (g/cmc): 0,990 – 1,110
Conductivitate (mS/cm): 1,0 – 4,0
 
ATENTIE:
Înainte de a folosi produsul Ventisept M plus-New pentru prima data, tot instrumentarul, inclusiv endoscoapele, pompele, tavile pentru dezinfectare etc., trebuie clatite bine cu apa, iar daca este cazul folositi chiar si un detergent enzimatic de instrumentar. Dupa dezinfectare, obiectele rigide trebuie clatite cu apa curata.
Nu folositi Ventisept M plus-New in combinatie cu alte produse. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta si cereti sfatul medicului. Cauzeaza arsuri. Toxic pentru organismele acvatice. Acest material si recipientul sau trebuie evacuat intr-un mod sigur. Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi de protectie si protectie pentru ochi/fata. In caz de accidente sau daca nu va simtiti bine, consultati imediat medicul (prezentati eticheta atunci cand este posibil).

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recent adăugate

Nou
Viziera medicala Viziera medicala

Viziera medicalaProprietatiVeralite® 100 - Date tehnicePROPRIETATI FIZICEProprietati Metoda Unitate Veralite 100Greutate ISO 1183 g/cm³ 1,33Grad de ab..

23,80 RON

Nou
Adantium Plus - Dezinfectant concentrat de nivel inalt

DescriereTESTAT PE CORONAVIRUS – EFICACITATE IN 3 MIN  ADANTIUM PLUS - Dezinfectant concentrat de nivel înalt, compatibil cu sistemul cu abur Hgy..

130,90 RON

Nou
Aparat Hygienio C4.PO

Aparat Hygienio C4.PODescriereHYGIENIO - Sistem cu abur şi dezinfectant pentru curăţarea şi dezinfecţia înaltă a suprafeţelor.Aparat portabil pentru c..

38.080,00 RON

Nou
Aparat Hygienio B1.N1

Aparat Hygienio B1.N1DescriereHYGIENIO - Sistem cu abur şi dezinfectant pentru curăţarea şi dezinfecţia înaltă a suprafeţelor.Aparat portabil pentru c..

32.130,00 RON

Nou
Purificator de aer EOLIS Air Manager 1200S 124mp, filtru HEPA+UV+Oxigen Activ,850m³/h

Purificator de aer EOLIS Air Manager 1200S 124mp, filtru HEPA+UV+Oxigen Activ,850m³/hSistem de filtrare a aerului pentru sali de operatii, ATI, Neonat..

35.700,00 RON

Nou
Purificator de aer Hygeolis 45 m2, filtru HEPA+Oxigen Activ,150m³/h

Purificator de aer Hygeolis 45 m2, filtru HEPA+Oxigen Activ,150m³/hSuprafața maximă tratată 45 m2   Filtre :  Prefiltru acaricid virucidal b..

8.330,00 RON

Nou
Purificator de aer EOLIS Air Manager 600S 60 m2, filtru HEPA+UV+Oxigen Activ,500m³/h

Sistem de filtrare a aerului pentru sali de operatii, ATI, Neonatologie  Suprafața maximă tratată 60 m2   Filtre :  Prefiltru acaricid ..

32.130,00 RON

Crema naturala de corp special conceputa pe baza de ulei si extracte de plante cu actiune analgezica si relaxanta impotriva durerii musculaturii. Cont..

31,00 RON

PHARMALEAD - SPRAY HEMOSTATIC 60 ML

Spray hemostatic pentru restabilirea ranilor minore de suprafata. Componentele sale active creeaza un strat de pulbere peste rana, care se transf..

57,00 RON

PHARMALEAD - SAPUN LICHID INTIM 250 ML

Sapun lichid hipoalergenic pentru igiena zilnica a zonei intime sau a persoanelor care sufera de hemoroizi, pe baza de extract de menta, ulei de ..

45,00 RON

PHARMALEAD - PUDRA PENTRU PICIOARE 100 G

Pudra pentru picioare cu extract natural de arbore de ceai verde lupta impotriva mirosului neplacut si infectiilor fungice. Potrivit si pentru folosir..

37,00 RON

PHARMALEAD - PLASTURI IMPOTRIVA NEGILOR 16 BUCATI

Plasturii pentru negi faciliteaza indepartarea negilor obisnuiti si a verugilor plantare. Ei au un efect terapeutic de bariera, care ajuta la ind..

18,00 RON