0

Dezinfectant instrumentar Ventisept M plus New 1L


  • 105,91 RON

  • Fără TVA: 89,00 RON

Opţiuni disponibile

Adaugă in Wishlist Compară produsul

Dezinfectant instrumentar Ventisept M plus New 1L

Ventisept M plus New  - dezinfectant fara aldehide & fenoli
 
DESCRIERE PRODUS
Ventisept M plus New solutie concentrata pentru curatarea si dezinfectarea manuala a instrumentarului chirurgical, dentar, a endoscoapelor flexibile & rigide. Se foloseste la dezinfectia echipamentelor de laborator confectionate din sticla, cauciuc, metal, portelan, ceramica, echipamentelor termosensibile. Nu contine clor, iod, aldehide sau fenoli, cu o putere de curatare excelenta.Ventisept M plus New contine un inhibitor de coroziune si are un nivel inalt de compatibilitate cu diverse materiale. Ventisept M plus New respecta instructiunile statutare pentru prevenirea materialelor sensibil periculoase (TRGS 525/540).
Produsul este avizat de catre KARL STORZ pentru curatarea si dezinfectia manuala a endoscoapelor de orice tip.
 
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Imediat dupa utilizare, introduceti instrumentarul in solutia diluata. Asigurati-va ca toate partile instrumentarului sunt scufundate in solutie in mod corespunzator. Dupa durata de actiune recomandata de catre producator, clatiti bine instrumentarul. Pentru o clatire optima, recomandam insistent o ultima clatire cu apa demineralizata.
 
Concentratii potrivit VAH/DGHM (Societatea Germana de Microbiologie & Igiena) 1% - 60min; 2% - 30min;
Conditii de incarcatura organica conform VAH: 3% - 15min; S. Aureus, E. hirae, P. aeruginosa si C. Albicans: 1,0% - 15 min; 0,5% - 30 min; 0,25% - 60 min
Baie ultrasonica(bactericid si fungicid): 1,0 % - 5 min; TB (M. Terrae):1,0 % - 1 h; 2,0 % - 30 min;
Virucid - HBV, HIV, HCV(0.5%-15min), Vaccinia: 1,0 % - 1 h; 2,0 % - 30 min; 3,0 % - 15 min.
 
Dupa ce ati preparat solutia aceasta este activa timp de 10 zile din momentul in care ati facut prima dezinfectie atata timp cat solutia este curata (limpede) si este pastrata intr-un vas (tava) acoperit(a). Solutia preparata este curata (limpede) daca se poate observa fundul vasului in care se face dezinfectia instrumentarului. Pentru o durata cat mai mare de utilizare se recomanda curatarea instrumentarului inainte de a fi introdus in solutia diluata VENTISEPT M Plus New. Daca doriti sa preparati o cantitate mai mare de solutie diluata Ventisept M Plus New intr-un recipient pentru a fi disponibila “gata pentru utilizare” puteti pastra aceasta solutie timp de maxim 2 luni.
Recipientul va fi bine inchis, pastrat intr-un spatiu bine ventilat, ferit de razele soarelui si, foarte important,pe acest recipient se va aplica o eticheta in care se va mentiona data expirarii: la doua luni de la preparare.
Durata de utilizare a solutiei concentate dupa ce ambalajul original a fost desfacut ramane aceeasi cu data scrisa pe ambalaj daca se va pastra bine inchis intre utilizari si este ferit de razele soarelui.
 
COMPOZITIA PER 100g
Stabilitatea substantei de lucru
Diacetat de cocopropilendiamin guanidina 2,5 g, Propionat de dideciloxetilmetil amoniu 3,75 g, inhibitor de coroziune solutie continand surfactanti biodegradabili in conformitate cu normele pentru detergenti.
 
MODALITATI DE AMBALARE
- Sticla 1 L
- Canistre 5 L
- Canistre 10 L
 
PROPRIETATI FIZICE:
Aspect: solutie verde transparenta
Miros: pastreaza parfumul original
Valoare PH: 9,1 – 9,8
Indice de refractie: 1,3750 – 1,3900
Gravitatie specifica (g/cmc): 0,990 – 1,110
Conductivitate (mS/cm): 1,0 – 4,0
 
ATENTIE:
Înainte de a folosi produsul Ventisept M plus-New pentru prima data, tot instrumentarul, inclusiv endoscoapele, pompele, tavile pentru dezinfectare etc., trebuie clatite bine cu apa, iar daca este cazul folositi chiar si un detergent enzimatic de instrumentar. Dupa dezinfectare, obiectele rigide trebuie clatite cu apa curata.
Nu folositi Ventisept M plus-New in combinatie cu alte produse. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta si cereti sfatul medicului. Cauzeaza arsuri. Toxic pentru organismele acvatice. Acest material si recipientul sau trebuie evacuat intr-un mod sigur. Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi de protectie si protectie pentru ochi/fata. In caz de accidente sau daca nu va simtiti bine, consultati imediat medicul (prezentati eticheta atunci cand este posibil).

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recent adăugate

AVIZ BIOCID TP1 ȘI TP2 MÂINI, SUPRAFEȚE ȘI ECHIPAMENTEDescriereClinell Antimicrobial pentru curățarea și dezinfectarea mâinilor,  suprafețel..

70,21 RON

ESSENCIEL 400, HEPA, FILTRU CARBUNE, 472M³/H

Un purificator de aer pentru îmbunătățirea calității aerului din interiorPurificatorul de aer este o unitate interioară care filtrează și purifică aer..

1.844,50 RON

Essenciel 300, Hepa, Filtru carbune, 289M³/H

Un purificator de aer pentru îmbunătățirea calității aerului din interiorPurificatorul de aer este o unitate interioară care filtrează și purifică aer..

1.606,50 RON

Pansament arsuri Cuticell Epigraft subsitut de piele

DescriereCuticell Epigraft este un SUBSTITUT DE PIELE PE BAZA DE CELULOZA BACTERIANA !Cu ajutorul Cuticell Epigraft se creeaz..

238,00 RON

Pansament antimicrobian tip compresa Cutimed Sorbact 4cm x 6cm

Comprese Cutimed® Sorbact® - sunt formate din tesaturi impregnate cu acetat si sunt folosite ca pansamente primare pentru plagi superficiale..

23,80 RON

Gel debridare autolitică Cutimed gel

Gel debridare autolitică Cutimed gel Hidrogel amorf pentru tratarea şi debridarea autolitică în cazul rănilor necrotice, încrustate şi cronice, s..

64,50 RON

Clinell Barrier Contiplan lavete pentru curățare si hidratare, 8 lavete in pachet

DescriereContiplan 8 - Soluția completă de îngrijire continuă pentru a curăța, hidrata și proteja, printr-o simpla ștergere ușoară cu o lavetă.Barieră..

14,88 RON

Lavete spălare pacient Clinell CHG 2% , 8 bucăți in pachet

DescriereLavete spalare pacient Clinell CHG 2%Lavetele spălare pacient cu 2% clorhexidină - pentru toaletarea corpului pacientului înainte de internar..

18,45 RON

Mănuși spălare pacient Clinell CHG 2%, 8 bucăți in pachet

DescriereManusi spalare pacient Clinell CHG 2%Mânuși spălare pacient cu 2% clorhexidină - pentru toaletarea corpului pacientului înainte de internare,..

22,61 RON

Clinell Antimicrobial lavete dezinfectante profesionale pentru curățarea si dezinfectarea mâinilor, suprafețelor și echipamentelor

DescriereClinell Antimicrobial pentru curățarea și dezinfectarea mâinilor,  suprafețelor  și echipamentelor medicale .Lavete ..

71,40 RON

Clinell dezinfectant pentru maini pe baza de alcool (75%), cu spectru virucid, flacon 520 ml cu pompa de dozaj inclusa

aviz biocid nr. 4966BIO/01/12.24DescriereFormulă unicăClinell oferă un nivel superior de protecție împotriva germenilor și bacteriilor prin utilizarea..

50,58 RON

Clinell Spray dezinfectant pentru maini pe baza de alcool (75%), cu spectru virucid, spray 60ml

aviz biocid nr. 4966BIO/01/12.24DescriereFormulă unică Clinell oferă un nivel superior de protecție împotriva germenilor și bacteriilor prin util..

18,50 RON