0

Dezinfectant lichid Ventisept F concentrat 5L

Dezinfectant lichid Ventisept F concentrat 5L

DESCRIERE PRODUS
Ventisept F - se foloseste pentru dezinfectia si curatarea simultana a suprafetelor sensibile la alcool, pavimentelor din orice material (ciment, mozaic, linoleum, gresie, lemn, faianta, granit, lemn lustruit, etc.) din: sali de operatie, terapie intensiva, sali de nastere, sali de tratament, cabinete de consultatie, grupuri sanitare, ambulante - a mobilierului: mese, birouri, material rulant, carucioare, aparatura medicala, incubatoare etc si in toate sectoarele conexe domeniului medical.
Ventisept F - datorita toxicitatii reduse se utilizeaza si in domeniul alimentar cu succes, fiind listat in acest sens si DVG
 
Proprietati
bactericid, fungicid, tuberculocid, virucid (HBV, HIV, ROTA) - nu contine aldehide, iod, fenoli
Combinatie bine aleasa de agenti dezinfectanti si de spalare simultana chiar in prezenta substantelor organice.
Este compatibil cu toate materialele. Are o actiune rapida si durabila.
 
Agenti activi
100g produs: 3.33 g didecyldimethylammoniumchloride, 6,66 g quaternary ammonium compounds, Benzyl-C12-16- alkyldimethyl-, Chlorides
 
Mod de utilizare - dozaj
Solutia de lucru: Testat conform normelor Germane DGHM/VAH BactericidFungicid (Candida albicans) inclusiv MRSA - 1% - 1h; 2% - 15min;
Conform Robert Koch Institute (RKI) HCV/ BVDV / HBV / HIV / VACCINIA – 1% - 15 min; 0.25% - 1 min, Rota Virus – 0,25% – 1min.
Ventisept F este un produs concentrat extrem de activ. Nu clatiti ! Poate fi aplicat si prin pulverizare !
 
Caracteristici fizice
aspect: lichid, culoare: incolor, miros: placut parfumat, pH – approx 6-8.5, vascozitate: 7-9mPa*s
 
Norme de protectie
Nu necesita masuri de protectie speciale. Nu utilizati Ventisept F in combinatie cu alte produse. (Ex: solutii clorigene)
 
Ambalare
Bidoane 1L si 5 L
 
Atentionari
Iritant pentru piele. Risc de leziuni oculare grave. În caz de contact cu ochii clatiti imediat cu multa apa si cereti sfatul medicului. Purtați protecție pt. fata/ochi. A nu se inspira vaporii/aerosolii. Folosiți doar în locuri bine ventilate. Acest material și reciepientul trebuie să fie eliminate într-un mod sigur. Solutia de lucru NU este iritanta pentru piele
 
DEZINFECTANT DETERGENT LICHID CONCENTRAT
pentru dezinfectia si curatarea simultana a suprafetelor si echipamentelor medicale
 
Produs cu marcaj CE, certificat EN ISO 9001/2000, EN ISO 13485/2003 tara de origine GERMANIA

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recent adăugate

Cuticell Classic - plasa cu parafina

Cuticell Classic 10cm x 7mPansamentul impregnat cu parafină. Cuticell® Classic este soluția economică atunci când tratarea ranilor exudative.&nbs..

123,76 RON

STERIL C 1KG - Pulbere sterilizanta la rece

 STERILIZANT la rece cu un timp de actiune foarte rapid (10 minute);• Complet NETOXIC - nu prezinta restrictii din punct de vedere toxicologic al..

349,86 RON

Minermax - bloc minerale, oligoelemente si vitamine

MINERMAX  Bloc bogat în minerale, oligoelemente și vitaminele A, D & E pentru ovine, caprine, bovine si cabaline   ..

53,00 RON

SOFTA MAN ACUTE

SOFTA MAN ACUTE - 1 L PROPRIETĂŢI: Soluţie alcoolică gata de utilizare pentru dezinfecţia igienică şi chirurgicală a mâinilor Profil virucid e..

47,30 RON

PROMANUM PURE

Dezinfectant alcoolic pentru dezinfecţia igienică şi chirurgicală a mâinilor, pentru piele sensibila.   Formă de prezentare:   ..

23,56 RON

Filmagene crema dermatologica profesionala

Filmagene crema dermatologica profesionala FILMAGENE -  tub 50 ml - crema dermatologica profesionala Eficacitate dovedita in ..

33,32 RON

Out Of Stock
Pasta de dinti White Glo - 2 in 1

White Glo Professional 2 in 1 produs cu efect de albire al dinţilor are în compoziţie apă de gură care pătrunde în zonele greu accesibile periuţei de ..

29,51 RON

Out Of Stock
Pasta de dinti White Glo - Night&Day

2 tuburi cu pastă de dinți care revoluționează modul de îngrijire dentară. Formulate special pentru nevoile de zi și noapte ale gurii. Gelul de Noapte..

35,11 RON

Out Of Stock
Pasta de dinti White Glo - Smokers Formula

White Glo Professional Choice a fost evaluat ca fiind pasta de dinți cu cel mai eficient efect de albire de către Asociația Consumatorilor din Austral..

29,27 RON

Out Of Stock
White GLo Pro choice

White Glo Professional Choice a fost evaluat ca fiind pasta de dinți cu cel mai eficient efect de albire de către Asociația Consumatorilor din Austral..

29,27 RON

DISPOZITIV MEDICAL Directiva 93/42/CEE CLASA IIb CERTIFICAT N 0546   Plic 16 gr - 7 ron   GERMOCID PULBERE concentrat este un..

173,74 RON

Out Of Stock
Clinell Sporicidal lavete

Clinell Sporicidal lavete Cele mai eficiente lavete din lume impotriva Clostridium Difficile. Cele mai puternice lavete din lume cu spectru..

53,55 RON