0

Gypsona S - Fasa gipsata din tifon pentru imobilizare


  • 5,72 RON

  • Fără TVA: 5,25 RON

Opţiuni disponibile

Adaugă in Wishlist Compară produsul

Fasa gipsata din tifon pentru imobilizare Gypsona S

GYPSONA S bandaj din fasa gipsata este un material cu priza rapida. Acesta constă dintr-un tifon de bumbac, care este acoperit cu gips și stocat într-un nucleu rotund. GYPSONA S  se umezeste rapid si uniform, fara pete uscate. Ele sunt ușor de aplicat cu ajutorul tehnicilor de aplicare GYPSONA S. Are o consistenta de ipsos neted si produce o distributie de suprafață și un finisaj excelent.

Avantajele bandajului GYPSONA S :

  • GYPSONA S asigură imobilizarea rapidă a fracturi. Acest lucru face ideal pentru utilizarea în clinici aglomerate și camere de gipsare.
  • GYPSONA S asigură un puternic și durabil turnat, rezultând în pierderea redusa de ipsos atunci când bandajul este scufundat.

Indicatii de folosire:

1. Imobilizarea tuturor tipurilor de fracturi: acute și secundare

2. Imobilizarea de oase bolnave și articulații

3. Corectarea deformarilor

4. Atele de urgență

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recent adăugate

Cuticell Classic - plasa cu parafina

Cuticell Classic 10cm x 7mPansamentul impregnat cu parafină. Cuticell® Classic este soluția economică atunci când tratarea ranilor exudative.&nbs..

123,76 RON

STERIL C 1KG - Pulbere sterilizanta la rece

 STERILIZANT la rece cu un timp de actiune foarte rapid (10 minute);• Complet NETOXIC - nu prezinta restrictii din punct de vedere toxicologic al..

349,86 RON

Minermax - bloc minerale, oligoelemente si vitamine

MINERMAX  Bloc bogat în minerale, oligoelemente și vitaminele A, D & E pentru ovine, caprine, bovine si cabaline   ..

53,00 RON

SOFTA MAN ACUTE

SOFTA MAN ACUTE - 1 L PROPRIETĂŢI: Soluţie alcoolică gata de utilizare pentru dezinfecţia igienică şi chirurgicală a mâinilor Profil virucid e..

47,30 RON

PROMANUM PURE

Dezinfectant alcoolic pentru dezinfecţia igienică şi chirurgicală a mâinilor, pentru piele sensibila.   Formă de prezentare:   ..

23,56 RON

Filmagene crema dermatologica profesionala

Filmagene crema dermatologica profesionala FILMAGENE -  tub 50 ml - crema dermatologica profesionala Eficacitate dovedita in ..

33,32 RON

Out Of Stock
Pasta de dinti White Glo - 2 in 1

White Glo Professional 2 in 1 produs cu efect de albire al dinţilor are în compoziţie apă de gură care pătrunde în zonele greu accesibile periuţei de ..

29,51 RON

Out Of Stock
Pasta de dinti White Glo - Night&Day

2 tuburi cu pastă de dinți care revoluționează modul de îngrijire dentară. Formulate special pentru nevoile de zi și noapte ale gurii. Gelul de Noapte..

35,11 RON

Out Of Stock
Pasta de dinti White Glo - Smokers Formula

White Glo Professional Choice a fost evaluat ca fiind pasta de dinți cu cel mai eficient efect de albire de către Asociația Consumatorilor din Austral..

29,27 RON

Out Of Stock
White GLo Pro choice

White Glo Professional Choice a fost evaluat ca fiind pasta de dinți cu cel mai eficient efect de albire de către Asociația Consumatorilor din Austral..

29,27 RON

DISPOZITIV MEDICAL Directiva 93/42/CEE CLASA IIb CERTIFICAT N 0546   Plic 16 gr - 7 ron   GERMOCID PULBERE concentrat este un..

173,74 RON

Out Of Stock
Clinell Sporicidal lavete

Clinell Sporicidal lavete Cele mai eficiente lavete din lume impotriva Clostridium Difficile. Cele mai puternice lavete din lume cu spectru..

53,55 RON