0

Gypsona S - Fasa gipsata din tifon pentru imobilizare


  • 5,72 RON

  • Fără TVA: 5,25 RON

Opţiuni disponibile

Adaugă in Wishlist Compară produsul

Fasa gipsata din tifon pentru imobilizare Gypsona S

GYPSONA S bandaj din fasa gipsata este un material cu priza rapida. Acesta constă dintr-un tifon de bumbac, care este acoperit cu gips și stocat într-un nucleu rotund. GYPSONA S  se umezeste rapid si uniform, fara pete uscate. Ele sunt ușor de aplicat cu ajutorul tehnicilor de aplicare GYPSONA S. Are o consistenta de ipsos neted si produce o distributie de suprafață și un finisaj excelent.

Avantajele bandajului GYPSONA S :

  • GYPSONA S asigură imobilizarea rapidă a fracturi. Acest lucru face ideal pentru utilizarea în clinici aglomerate și camere de gipsare.
  • GYPSONA S asigură un puternic și durabil turnat, rezultând în pierderea redusa de ipsos atunci când bandajul este scufundat.

Indicatii de folosire:

1. Imobilizarea tuturor tipurilor de fracturi: acute și secundare

2. Imobilizarea de oase bolnave și articulații

3. Corectarea deformarilor

4. Atele de urgență

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recent adăugate

Nou
 Coverplast Barrier

Coverplast® Barrier oferă o barieră bidirecțională împotriva riscului de contaminare și a infecțiilor bacteriene și virale secundare, care pot pune în..

29,75 RON

Nou
 Revamil Wound Dressing

Pansament impregnat cu miere cu puritate 100%  pentru tratarea plăgilor. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de i..

31,00 RON

Leukomed Control

Pansament adeziv steril, transparent, impermeabil, pentru bacterii şi virusuri, rezistent la apă, pentru tratamentul plăgilor chirurgicale și acute.&n..

11,07 RON

Leukoplast Kids

Benzile pentru copii Leukoplast® constau dintr-un film PE imprimate care este acoperit pe o parte cu un adeziv acrilic. Un strat absorbant alb, nețesu..

13,69 RON

Leukoplast® Aqua Pro constă dintr-un film PU transparent care este acoperit pe o parte cu un adeziv acrilic. Un pad nețesut este aplicat central pe pa..

14,28 RON

Coverlet Junior

Plasturii pentru ochi BSN Coverlet Junior garantează confortul și ocluzia maximă. Aceste patch-uri BSN Coverlet Junior pentru ochi sunt indicate pentr..

28,56 RON

Leukosilk

Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea specifică.Leukosilk® este ușor de rupt și cu o utilizare universală. Este p..

12,02 RON

Leukopor

Banda delicată pentru pielea foarte sensibilă.Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea sa specifică. Leukopor® este ..

9,04 RON

Leukofix ®

Ori de câte ori este posibil, banda trebuie să se potrivească cu pielea pacientului și cu utilizarea specifică.Leukofix® este banda preferată atunci c..

11,01 RON

Leukoplast

Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea sa specifică. Leukoplast® este recomandat atunci când este necesară o fixar..

15,11 RON

Revamil Gel

Este un gel, pentru tratarea plagilor, pe baza de miere cu puritate 100%. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de inhibare a..

40,46 RON

Revamil Balm

Revamil Balm este un unguent alb pe baza de miere. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de inhibare a agenților majori de in..

29,75 RON