Menu
Your Cart

Termeni si conditii

Vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.edafico.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in urmatoarele paragrafe. Daca nu acceptati acesti termeni NU FOLOSITI acest site.


Politica de confidentialitate

Edafico.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Edafico.ro nu promoveaza Spam-ul. Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, mai exact in procesul de inregistrare, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, complete si de actualitate despre dumneavoastra. In In cazul in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

 

Continutul site-ului

Edafico.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site.  Se poate intampla totusi ca uneori aceste informatii sa contina erori de operare. Fotografiiile au caracter strict informativ. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.


Copyright

Intregul continut al site-ului Edafico.ro este proprietatea Edafico Medical SRL  este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente din cadrul site-ului se pedepseste conform legilor in vigoare.
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

 

Preturi

Toate preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA (  taxa pe valoare adaugate ). Taxa de transport reprezinta un cost separat de totalul comenzii dumneavoastra. Preturile pot suferi modificari zilnice. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

Politica de retur

Produsele achizitionate de pe site-ul Edafico.ro pot fi returnate in termen de 10 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului prin intermediul Urgent Curier. SC Edafico Medical SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care au suferit modificari fizice (lovituri, zgarieturi, rupturi etc.)
In cazul in care constatati ca exista probleme cu vreunul dintre produsele achizitionate de pe Edafico.ro, va rugam sa ne contactati la adresa office@edafico.ro.

 

Litigii

Orice incercare de acces neautorizat la site si orice tentativa de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecata din Romania.

 

Dispozitii finale

Edafico.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor termeni, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Pentru orice lamuriri sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe adresa office@edafico.ro.