0

Ortopedie, Fizio, Compresie

Articare® Cold Spray Spray cu aerosoli pentru racire instantanee Racire instantanee Amelioreaza durerile cauzate de traume ale tesutur..

41,23 RON

Leukotape® K Banda adeziva elastica Leukotape® K - Tehnica de ameliorare a durerii Activeaza pielea si vasele Fara LEUKOTAPE..

44,03 RON

Fasa imobilizare din rasina Delta-Cast Prints Delta-Cast Prints este singura fasa de imobilizare din lume patentata cu materialul imprimat. Modele..

38,15 RON

Recovery RX

Recovery RX Ce este RecoveryRx? RecoveryRx ™ este un dispozitiv medical miniaturizat care oferă terapie electromagnetica continua pentru a restaura ..

160,65 RON

Banda rigida de fixare Leukotape P Leukotape® P - Banda rigida de fixare Leukotape P este o banda rigida foarte rezistenta cu un adeziv..

70,81 RON

Bandaj de fixare Gazofix Fixare, protectie si suport Un invelis coeziv micro-structurat din latex asigura o fixare fara alunecare, in timp ce ..

65,45 RON

Bandaj tubular Jersey natural din bumbac

Bandaj tubular Jersey natural din bumbac Bandajele Jersey sunt realizate din material sintetic și din bumbac.   Protejează piele..

63,22 RON

Bandaj tubular Jersey sintetic rezistent la apa

Bandaj tubular Jersey sintetic rezistent la apa Bandajele Jersey sunt realizate din material sintetic și din bumbac.   Protejează p..

102,46 RON

Articare® Cold Pack Instant este un produs de unica folosinta, potrivit pentru ameliorarea durerilor locale prin terapia cu racire. Ramane eficient pa..

10,71 RON

Film adeziv Cover-Roll Atunci când sunt necesare pansamente sigure , fixate pe o suprafata mare de a corpului in locul benzilor chirurgicale poate ..

20,23 RON

Delta-Cast Elite - Fasa imobilizare din rasina

Fasa imobilizare din rasina Delta-Cast Elite Ușurința de aplicare este una dintre caracteristicile produsului mai dorite in aplicarea de benzi turn..

30,52 RON

Delta-Dry - Bandaj tubular rezistent la apa

Bandaj tubular rezistent la apa Delta-Dry Delta-Dry Stockinette - bandaj tubular rezistent la apa. Se recomandată utilizarea în combinație vat..

101,37 RON

Delta-Dry - Vata ortopedica rezistenta la apa

Vata ortopedica rezistenta la apa Delta-Dry Delta-Dry Pro  este o vata ortopedica rezistenta la apa. Se recomanda a fi folosite in combinatie..

36,89 RON

Fasa imobilizare din fibra de sticla Delta-Lite Plus Delta-Lite Plus este o banda de imobilizare din fibră de sticlă, care combină un substrat de ..

31,61 RON

Easifix Cohesive® - Bandaj adeziv de fixare Easifix Cohesive® este ușor, un bandaj ideal extrem de adaptabil pentru proeminențe osoase, fără..

20,23 RON

Elastomull® haft - Bandaj adeziv elastic Elastomull ® Haft este alcatuit din 40% bumbac, 30% viscoză și 30% poliamidă. Tesat..

20,23 RON

Film adeziv transparent Hypafix Hypafix este un film adeziv transparent rezistent la apa cu fixare pe o suprafata mare de a corpului pentru a susti..

82,11 RON

Ciorapi de compresie Jobst 2 in 1 JOBST ® UlcerCARE este un sistem de compresie Ready-to-Wear si personalizat, un sistem eficient si usor de u..

251,09 RON

Jobst Comprifore - Bandaj de compresie multi-strat

Bandaj de compresie multi-strat Jobst Comprifore Este un bandaj de compresie multi-strat. Sistemul contine toate componentele necesare pentru ..

124,95 RON

Ciorapi de compresie JOBST UltraSheer 3/4 La moda si eficienti, ciorapii JOBST UltraSheer sunt cei mai buni ciorapi de compresie din clasa lor.&nbs..

261,80 RON

Ciorapi de compresie JOBST UltraSheer Pantyhose La moda si eficienti, ciorapii JOBST UltraSheer sunt cei mai buni ciorapi de compresie din clasa l..

292,26 RON

Ciorapi de compresie JOBST UltraSheer scurti La moda si eficienti, ciorapii JOBST UltraSheer sunt cei mai buni ciorapi de compresie din clasa lor...

178,50 RON

Leukotape® Classic - Banda rigida de fixare Leukotape Classic este o banda rigida foarte rezistenta cu un adeziv foarte puternic de oxid de zinc..

51,17 RON

Leukotape® Foam Material de umplutura In combinatie cu bandajarea, Leukotape Foam este folosit pentru amortizare, sustinere si..

13,09 RON

Leukotape Remover - solutie indepartare benzi si bandaje adezive

Leukotape Remover - solutie indepartare benzi si bandaje adezive LEUKOTAPE Remover este o soluție pentru a permite îndepărtarea rapidă și fără dur..

53,55 RON

Lightplast® Pro Bandaj adeziv elastic usor de rupt cu mana Acest produs are o constructie speciala din bumbac si poliuretan care ofera forta s..

17,85 RON

Physiopack® Pachet cald/rece reutilizabil Physiopack este un pachet cu gel reutilizabil pentru terapia calda sau rece. Rece este utilizat..

42,84 RON

Protectie calcai Actimove HeelLite Suportul de protectie pentru calcai Actimove ® HeelLite are scopul de a proteja calcâiul si de a preveni risc..

37,43 RON

Soffban - Vata ortopedica naturala

Soffban - Vata ortopedica naturala Soffban/Protouch este o vata ortopedica sintetica sau naturala. Soffban/Protouch este usor de desfasu..

2,62 RON

Soffban Plus - Vata ortopedica sintetica

Soffban Plus - Vata ortopedica sintetica Soffban Plus, cu un agent de control al mirosului , stabilește noi standarde pentru vata ortopedică păstr..

2,50 RON

Tensospray® Spray adeziv protector Produsul este un spray adeziv convenabil, care lasa o pelicula subtire protectoare pe suprafata pielii...

55,20 RON

Strappal®- Banda adeziva rigida hipoalergenica cu oxid de zinc Construita din material de vascoza combinat cu un adeziv hipoalergenic cu oxid de..

19,04 RON

Suport cot Actimove EpiMotion Actimove ® EpiMotion Suport dinamic pentru cot, dispune de o tehnologie 3D  pentru o compresi..

179,85 RON

Suport genunchi Actimove GenuMotion Suport dinamic pentru genunchi, dispune de o tehnologie 3D  pentru o compresie optimiz..

196,20 RON

Suport glezna Actimove TaloMotion

Suport glezna Actimove TaloMotion Produs de înaltă calitate cu formă anatomică special conceputa pentru comprimarea și stabilizarea glezn..

179,85 RON

Suport mana Actimove ManuMotion Este o orteza premium pentru incheietura mainii Indicatii de folosire: • Artrita, artrita reumatoida • Ten..

179,85 RON

Tensoban® - Bandaj protector din spuma poliuretanica Acest produs este o banda foarte subtire din spuma poliuretanica cu rol protector, folos..

21,42 RON

Tensoplast® - Bandaj adeziv elastic Combinand un adeziv poros special formulat si o tesatura superioara, Tensoplast® (fost Elastoplast®) ofera p..

22,61 RON

Tensoplast Sport® - Bandaj adeziv elastic Acest bandaj este fabricat din fibre de bumbac cu elasticitate excepțională care permit bandajulu..

22,61 RON

Afişare 1 - 39 din 39 (1 pagini)

Recent adăugate

 Coverplast Barrier

Coverplast® Barrier oferă o barieră bidirecțională împotriva riscului de contaminare și a infecțiilor bacteriene și virale secundare, care pot pune în..

29,75 RON

 Revamil Wound Dressing

Pansament impregnat cu miere cu puritate 100%  pentru tratarea plăgilor. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de i..

31,00 RON

Leukomed Control

Pansament adeziv steril, transparent, impermeabil, pentru bacterii şi virusuri, rezistent la apă, pentru tratamentul plăgilor chirurgicale și acute.&n..

11,07 RON

Leukoplast Kids

Benzile pentru copii Leukoplast® constau dintr-un film PE imprimate care este acoperit pe o parte cu un adeziv acrilic. Un strat absorbant alb, nețesu..

13,69 RON