Menu
Your Cart

Ortopedie, Fizio, Compresie

Ortopedie, Fizio, Compresie
Brand: BSN Medical - Germania Model: FIZ006
Articare® Cold Spray Spray cu aerosoli pentru racire instantanee Racire instantanee Amelioreaza durerile cauzate de traume ale tesuturilor moi Nu contine eter sau CFC Articare Cold Spray este un spray cu aerosoli care ofera racire imediata si ameliorare rapida a dureril..
41,23 RON
Fără TVA:34,65 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: FIZ005
Leukotape® K Banda adeziva elastica Leukotape® K - Tehnica de ameliorare a durerii Activeaza pielea si vasele Fara LEUKOTAPE® K   Cu LEUKOTAPE® K Alteratii in fiziologia normala   Masaj permanent prin miscarea/deplasarea pielii..
49,98 RON
Fără TVA:42,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: TFR006
Fasa imobilizare din rasina Delta-Cast Prints Delta-Cast Prints este singura fasa de imobilizare din lume patentata cu materialul imprimat. Modelele colorate Delta-Cast Prints  ajuta la eliminarea  anxietatii pentru pacienti tineri in cabinetele din intreaga lume. Prin abaterea atenție..
38,15 RON
Fără TVA:35,00 RON
Model: ORT035
Recovery RX Ce este RecoveryRx? RecoveryRx ™ este un dispozitiv medical miniaturizat care oferă terapie electromagnetica continua pentru a restaura celulele deteriorate (pulsatie electromagnetica pe unde scurte, fiind folosit ca si tratament pentru durere si inflamatii). Aplicat post-chirurgical ..
160,65 RON
Fără TVA:135,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: FIZ002
Banda rigida de fixare Leukotape P Leukotape® P - Banda rigida de fixare Leukotape P este o banda rigida foarte rezistenta cu un adeziv foarte puternic de oxid de zinc, fiind astfel ideala pentru bandajarea patelofemurala. Pachetul Leukotape P Combi Pack consta dintr-o rola Leukota..
70,81 RON
Fără TVA:59,50 RON
Model: FIZ003
Bandaj de fixare Gazofix Fixare, protectie si suport Un invelis coeziv micro-structurat din latex asigura o fixare fara alunecare, in timp ce continutul ridicat in bumbac face bandajul sa fie bine tolerat de piele. Este tesut subtire si des pentru o sustinere si mai buna. Caracteristici s..
80,92 RON
Fără TVA:68,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: TFR004
Bandaj tubular Jersey natural din bumbac Bandajele Jersey sunt realizate din material sintetic și din bumbac.   Protejează pielea pacientului - proiectate pentru a asigura protecția pacienților cu atele din ipsos sau din materiale de turnare sintetice. Disponibile in m..
63,22 RON
Fără TVA:58,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: TFR007
Bandaj tubular Jersey sintetic rezistent la apa Bandajele Jersey sunt realizate din material sintetic și din bumbac.   Protejează pielea pacientului -  proiectate pentru a asigura protecția pacienților cu atele din ipsos sau din materiale de turnare sintetice. Disponi..
102,46 RON
Fără TVA:94,00 RON
Model: FIZ021
Articare® Cold Pack Instant este un produs de unica folosinta, potrivit pentru ameliorarea durerilor locale prin terapia cu racire. Ramane eficient pana la 30 de minute. Produsul contine azotat de amoniu si apa intr-o punga interioara. Racirea este activata prin strangerea si agitarea pachetului. ..
10,71 RON
Fără TVA:9,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: FIZ012
Film adeziv Cover-Roll Atunci când sunt necesare pansamente sigure , fixate pe o suprafata mare de a corpului in locul benzilor chirurgicale poate fi folosit filmul adeziv elastic Cover -Roll ® Stretch. Acesta combină avantajele sistemelor conventionale din trei motive principale. În primul rând ..
20,23 RON
Fără TVA:17,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: TFR009
Fasa imobilizare din rasina Delta-Cast Elite Ușurința de aplicare este una dintre caracteristicile produsului mai dorite in aplicarea de benzi turnate de imobilizare. Delta-Cast Elite este usoara, dar foarte rezistenta si a fost conceputa pentru a oferi ușurința de aplicare combinată cu un n..
30,52 RON
Fără TVA:28,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: TFR001
Bandaj tubular rezistent la apa Delta-Dry Delta-Dry Stockinette - bandaj tubular rezistent la apa. Se recomandată utilizarea în combinație vata ortopedica Delta-Dry sau Delta-Dry ® Pro, fiind soluția standard...
101,37 RON
Fără TVA:93,00 RON
Afişare 1 - 12 din 39 (4 pagini)