Menu
Your Cart

BSN Medical - Germania

Brand: BSN Medical - Germania Model: FIZ006
Articare® Cold Spray Spray cu aerosoli pentru racire instantanee Racire instantanee Amelioreaza durerile cauzate de traume ale tesuturilor moi Nu contine eter sau CFC Articare Cold Spray este un spray cu aerosoli care ofera racire imediata si ameliorare rapida a dureril..
41,23 RON
Fără TVA:34,65 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: FIZ005
Leukotape® K Banda adeziva elastica Leukotape® K - Tehnica de ameliorare a durerii Activeaza pielea si vasele Fara LEUKOTAPE® K   Cu LEUKOTAPE® K Alteratii in fiziologia normala   Masaj permanent prin miscarea/deplasarea pielii..
49,98 RON
Fără TVA:42,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: TFR006
Fasa imobilizare din rasina Delta-Cast Prints Delta-Cast Prints este singura fasa de imobilizare din lume patentata cu materialul imprimat. Modelele colorate Delta-Cast Prints  ajuta la eliminarea  anxietatii pentru pacienti tineri in cabinetele din intreaga lume. Prin abaterea atenție..
38,15 RON
Fără TVA:35,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: Coverplast Barrier
Coverplast® Barrier oferă o barieră bidirecțională împotriva riscului de contaminare și a infecțiilor bacteriene și virale secundare, care pot pune în pericol viața, atât a pacienți, cât și a îngrijitorilor.Coverplast® Barrier este rezistent la apă și microporos, permițând pielii să respire; preveni..
35,70 RON
Fără TVA:30,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: FIZ002
Banda rigida de fixare Leukotape P Leukotape® P - Banda rigida de fixare Leukotape P este o banda rigida foarte rezistenta cu un adeziv foarte puternic de oxid de zinc, fiind astfel ideala pentru bandajarea patelofemurala. Pachetul Leukotape P Combi Pack consta dintr-o rola Leukota..
70,81 RON
Fără TVA:59,50 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: TFR004
Bandaj tubular Jersey natural din bumbac Bandajele Jersey sunt realizate din material sintetic și din bumbac.   Protejează pielea pacientului - proiectate pentru a asigura protecția pacienților cu atele din ipsos sau din materiale de turnare sintetice. Disponibile in m..
63,22 RON
Fără TVA:58,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: TFR007
Bandaj tubular Jersey sintetic rezistent la apa Bandajele Jersey sunt realizate din material sintetic și din bumbac.   Protejează pielea pacientului -  proiectate pentru a asigura protecția pacienților cu atele din ipsos sau din materiale de turnare sintetice. Disponi..
102,46 RON
Fără TVA:94,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: FIZ012
Film adeziv Cover-Roll Atunci când sunt necesare pansamente sigure , fixate pe o suprafata mare de a corpului in locul benzilor chirurgicale poate fi folosit filmul adeziv elastic Cover -Roll ® Stretch. Acesta combină avantajele sistemelor conventionale din trei motive principale. În primul rând ..
20,23 RON
Fără TVA:17,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: cov 01
Plasturii pentru ochi BSN Coverlet Junior garantează confortul și ocluzia maximă. Aceste patch-uri BSN Coverlet Junior pentru ochi sunt indicate pentru tratamentul strabismului și ambliopiei la copii de peste 12 luni , iar aceste patch-uri pentru ochi de dimensiuni junior sunt concepute pentru o pot..
60,69 RON
Fără TVA:51,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: CMP004
Cuticell Classic 10cm x 7mPansamentul impregnat cu parafină. Cuticell® Classic este soluția economică atunci când tratarea ranilor exudative. Pansamentul cu aderenta minima este confectionat dintr-o tesatura deschisa de tifon din bumbac impregnat cu parafină moale - pentru a facilita schim..
123,76 RON
Fără TVA:104,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: CUT003
Cutimed Sorbact Hydroactive Cutimed® Sorbact® Hydroactive imbina metoda antibacteriana Sorbact cu cea de superabsorbtie si control al exudatului. Acest pansament are mai multe functii, are rol antibacterian, debrideaza plagile necrotice sau cu crusta si pastreaza mediul umed in plaga. Este econom..
29,75 RON
Fără TVA:25,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: CUT004
Cutimed Sorbact Hydroactive B adeziv Cutimed® Sorbact® Hydroactive B – margine adeziva -  imbina metoda antibacteriana Sorbact cu cea de superabsorbtie si control al exudatului. Acest pansament are mai multe functii, are rol antibacterian, debrideaza plagile necrotice sau cu crusta si pastre..
66,64 RON
Fără TVA:56,00 RON
Afişare 1 - 12 din 45 (4 pagini)