0

BSN Medical - Germania

Articare® Cold Spray Spray cu aerosoli pentru racire instantanee Racire instantanee Amelioreaza durerile cauzate de traume ale tesutur..

41,23 RON

Leukotape® K Banda adeziva elastica Leukotape® K - Tehnica de ameliorare a durerii Activeaza pielea si vasele Fara LEUKOTAPE..

41,23 RON

Fasa imobilizare din rasina Delta-Cast Prints Delta-Cast Prints este singura fasa de imobilizare din lume patentata cu materialul imprimat. Modele..

30,90 RON

 Coverplast Barrier

Coverplast® Barrier oferă o barieră bidirecțională împotriva riscului de contaminare și a infecțiilor bacteriene și virale secundare, care pot pune în..

29,75 RON

Atela Delta-Xpress pentru brat si cot

Atela Delta-Xpress pentru brat si cot Delta-Xpress este cel mai rapid și mai simplu sistem de imobilizare in cazul fracturilor. Delta-Xpress este ..

66,38 RON

Atela Delta-Xpress pentru picior

Atela Delta-Xpress pentru picior Delta-Xpress este cel mai rapid și mai simplu sistem de imobilizare in cazul fracturilor. Delta-Xpress este un si..

82,40 RON

Atela Dynacast Prelude Solo

Atele Dynacast Prelude Solo Dynacast Prelude Solo este un sistem de atele din fibră de sticlă, care vine într-o varietate de lățimi și lungimi, si..

48,07 RON

Banda rigida de fixare Leukotape P Leukotape® P - Banda rigida de fixare Leukotape P este o banda rigida foarte rezistenta cu un adeziv..

58,73 RON

Bandaj tubular Jersey natural din bumbac

Bandaj tubular Jersey natural din bumbac Bandajele Jersey sunt realizate din material sintetic și din bumbac.   Protejează piele..

49,21 RON

Bandaj tubular Jersey sintetic rezistent la apa

Bandaj tubular Jersey sintetic rezistent la apa Bandajele Jersey sunt realizate din material sintetic și din bumbac.   Protejează p..

28,61 RON

Film adeziv Cover-Roll Atunci când sunt necesare pansamente sigure , fixate pe o suprafata mare de a corpului in locul benzilor chirurgicale poate ..

17,14 RON

Coverlet Junior

Plasturii pentru ochi BSN Coverlet Junior garantează confortul și ocluzia maximă. Aceste patch-uri BSN Coverlet Junior pentru ochi sunt indicate pentr..

28,56 RON

Cuticell Classic - plasa cu parafina

Cuticell Classic 10cm x 7mPansamentul impregnat cu parafină. Cuticell® Classic este soluția economică atunci când tratarea ranilor exudative.&nbs..

123,76 RON

Delta-Cast Elite - Fasa imobilizare din rasina

Fasa imobilizare din rasina Delta-Cast Elite Ușurința de aplicare este una dintre caracteristicile produsului mai dorite in aplicarea de benzi turn..

25,18 RON

Delta-Dry - Bandaj tubular rezistent la apa

Bandaj tubular rezistent la apa Delta-Dry Delta-Dry Stockinette - bandaj tubular rezistent la apa. Se recomandată utilizarea în combinație vat..

84,69 RON

Delta-Dry - Vata ortopedica rezistenta la apa

Vata ortopedica rezistenta la apa Delta-Dry Delta-Dry Pro  este o vata ortopedica rezistenta la apa. Se recomanda a fi folosite in combinatie..

23,94 RON

Fasa imobilizare din fibra de sticla Delta-Lite Plus Delta-Lite Plus este o banda de imobilizare din fibră de sticlă, care combină un substrat de ..

26,32 RON

Easifix Cohesive® - Bandaj adeziv de fixare Easifix Cohesive® este ușor, un bandaj ideal extrem de adaptabil pentru proeminențe osoase, fără..

14,99 RON

Elastomull® haft - Bandaj adeziv elastic Elastomull ® Haft este alcatuit din 40% bumbac, 30% viscoză și 30% poliamidă. Tesat..

15,23 RON

Film adeziv transparent Hypafix Hypafix este un film adeziv transparent rezistent la apa cu fixare pe o suprafata mare de a corpului pentru a susti..

82,11 RON

Gel debridare autolitică Cutimed gel

Gel debridare autolitică Cutimed gel Hidrogel amorf pentru tratarea şi debridarea autolitică în cazul rănilor necrotice, încrustate şi cronice, s..

64,50 RON

Fasa gipsata din tifon pentru imobilizare Gypsona S GYPSONA S bandaj din fasa gipsata este un material cu priza rapida. Acesta constă dintr-un tif..

5,72 RON

Leukofix ®

Ori de câte ori este posibil, banda trebuie să se potrivească cu pielea pacientului și cu utilizarea specifică.Leukofix® este banda preferată atunci c..

11,01 RON

Leukomed - Plasture Steril

Plasture steril Leukomed Capacitatea mare de absorbție și compatibilitatea cu pielea sunt doar două dintre multele caracteristici care califică Le..

1,07 RON

Leukomed Control

Pansament adeziv steril, transparent, impermeabil, pentru bacterii şi virusuri, rezistent la apă, pentru tratamentul plăgilor chirurgicale și acute.&n..

11,07 RON

Leukomed T Plus - Plasture transparent

Plasture transparent Leukomed T plus Capacitate mare de absorbție și aderența usoara la piele fac din Leukomed T plus alegerea numărul unu în pans..

1,79 RON

Leukoplast® Aqua Pro constă dintr-un film PU transparent care este acoperit pe o parte cu un adeziv acrilic. Un pad nețesut este aplicat central pe pa..

14,28 RON

Leukoplast Kids

Benzile pentru copii Leukoplast® constau dintr-un film PE imprimate care este acoperit pe o parte cu un adeziv acrilic. Un strat absorbant alb, nețesu..

13,69 RON

Leukopor

Banda delicată pentru pielea foarte sensibilă.Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea sa specifică. Leukopor® este ..

9,04 RON

Leukosilk

Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea specifică.Leukosilk® este ușor de rupt și cu o utilizare universală. Este p..

12,02 RON

Leukotape® Classic - Banda rigida de fixare Leukotape Classic este o banda rigida foarte rezistenta cu un adeziv foarte puternic de oxid de zinc..

37,84 RON

Leukotape® Foam Material de umplutura In combinatie cu bandajarea, Leukotape Foam este folosit pentru amortizare, sustinere si..

10,59 RON

Leukotape Remover - solutie indepartare benzi si bandaje adezive

Leukotape Remover - solutie indepartare benzi si bandaje adezive LEUKOTAPE Remover este o soluție pentru a permite îndepărtarea rapidă și fără dur..

48,79 RON

Lightplast® Pro Bandaj adeziv elastic usor de rupt cu mana Acest produs are o constructie speciala din bumbac si poliuretan care ofera forta s..

13,09 RON

Fasa gipsata din tifon pentru imobilizare Marmolita Marmolita este un bandaj din fasa gipsata este un material cu priza rapida(120 secunde), const..

4,58 RON

Optiplaste - Bandaj adeziv elastic

Optiplaste ® - Banda adeziva elastica fara Latex Bandă adezivă elastică realizata dintr-un material elastic, pe direcție longitudinală,&nbs..

32,13 RON

Pansament antimicrobian tip compresa Cutimed Sorbact 4cm x 6cm

Comprese Cutimed® Sorbact® - sunt formate din tesaturi impregnate cu acetat si sunt folosite ca pansamente primare pentru plagi superficiale..

23,80 RON

Pansament arsuri Cuticell Epigraft subsitut de piele

DescriereCuticell Epigraft este un SUBSTITUT DE PIELE PE BAZA DE CELULOZA BACTERIANA !Cu ajutorul Cuticell Epigraft se creeaz..

238,00 RON

Physiopack® Pachet cald/rece reutilizabil Physiopack este un pachet cu gel reutilizabil pentru terapia calda sau rece. Rece este utilizat..

34,99 RON

Plasture steril Leukomed 5cm x 7.2cm - cutie 50 bucati

DescriereCapacitatea mare de absorbție și compatibilitatea cu pielea sunt doar două dintre multele caracteristici care califică Leukomed pentru uz pro..

41,65 RON

Soffban - Vata ortopedica naturala

Soffban - Vata ortopedica naturala Soffban/Protouch este o vata ortopedica sintetica sau naturala. Soffban/Protouch este usor de desfasu..

2,62 RON

Tensospray® Spray adeziv protector Produsul este un spray adeziv convenabil, care lasa o pelicula subtire protectoare pe suprafata pielii...

42,84 RON

Strappal®- Banda adeziva rigida hipoalergenica cu oxid de zinc Construita din material de vascoza combinat cu un adeziv hipoalergenic cu oxid de..

11,16 RON

Suport cot Actimove EpiMotion Actimove ® EpiMotion Suport dinamic pentru cot, dispune de o tehnologie 3D  pentru o compresi..

171,68 RON

Suport genunchi Actimove GenuMotion Suport dinamic pentru genunchi, dispune de o tehnologie 3D  pentru o compresie optimiz..

171,68 RON

Suport glezna Actimove TaloMotion

Suport glezna Actimove TaloMotion Produs de înaltă calitate cu formă anatomică special conceputa pentru comprimarea și stabilizarea glezn..

171,68 RON

Suport mana Actimove ManuMotion Este o orteza premium pentru incheietura mainii Indicatii de folosire: • Artrita, artrita reumatoida • Ten..

171,68 RON

Tensoplast® - Bandaj adeziv elastic Combinand un adeziv poros special formulat si o tesatura superioara, Tensoplast® (fost Elastoplast®) ofera p..

17,64 RON

Tensoplast Sport® - Bandaj adeziv elastic Acest bandaj este fabricat din fibre de bumbac cu elasticitate excepțională care permit bandajulu..

15,12 RON

Afişare 1 - 49 din 49 (1 pagini)

Recent adăugate

 Coverplast Barrier

Coverplast® Barrier oferă o barieră bidirecțională împotriva riscului de contaminare și a infecțiilor bacteriene și virale secundare, care pot pune în..

29,75 RON

 Revamil Wound Dressing

Pansament impregnat cu miere cu puritate 100%  pentru tratarea plăgilor. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de i..

31,00 RON