Menu
Your Cart

BFactory

Brand: BFactory Model: leuk001
Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea sa specifică. Leukoplast® este recomandat atunci când este necesară o fixare deosebit de sigură. Caracteristicile produsuluiDe încredereAdezivul cauciuc oxid de zinc asigură o aderență inițială și permanentă excepțională..
16,66 RON
Fără TVA:14,00 RON
Brand: BFactory Model: rev003
Revamil Balm este un unguent alb pe baza de miere. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de inhibare a agenților majori de infecție a rănilor ca  Staphylococcus aureus și Pseudomonas aeruginosa.Unguentul are atât proprietăți eficiente de vindecare a plăgilor, cât și ant..
29,75 RON
Fără TVA:25,00 RON
Brand: BFactory Model: rev004
Este un gel, pentru tratarea plagilor, pe baza de miere cu puritate 100%. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de inhibare a agenților majori de infecție a plăgilor ca  Staphylococcus aureus și Pseudomonas aeruginosa.Gelul Revamil oferă o protecție antibacteriană ..
40,46 RON
Fără TVA:34,00 RON
Brand: BFactory Model: rev001
Pansament absorbant (alginat) impregnat cu miere cu puritate 100% pentru tratamentul rănilor cu exudat. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de inhibare a agenților majori de infecție a plăgilor ca  Staphylococcus aureus și Pseudomonas aeruginosa.IndicațiiRevamil Melgi..
34,51 RON
Fără TVA:29,00 RON
Brand: BFactory Model: rev002
Pansament impregnat cu miere cu puritate 100%  pentru tratarea plăgilor. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de inhibare a agenților majori de infecție a plăgilor ca  Staphylococcus aureus și Pseudomonas aeruginosa.IndicațiiRevamil Wound Dressing poate ..
29,75 RON
Fără TVA:25,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)