Menu
Your Cart

BAP Medical - Elvetia

Brand: BAP Medical - Elvetia Model: BAPST1015
BAP SCAR CARE T este un pansament medical cu silicon ultrasubțire, autoadeziv și transparent pentru tratamentul cicatricelor vechi și noi.BAP SCAR CARE T este un pansament medical cu silicon ultrasubțire, autoadeziv și transparent pentru tratamentul cicatricelor vechi și noi. Special conceput p..
423,87 RON
Fără TVA:356,19 RON
Brand: BAP Medical - Elvetia Model: BAPS440
BAP SCAR CARE S este un pansament medical cu silicon, gros și lavabil, pentru tratamentul cicatricelor vechi și noi.Specificatii:•      Strat superior catifelat•      Ușor de spălat (se usucă rapid, nu se mototolește)•      100% transparent•    ..
1.191,19 RON
Fără TVA:1.001,00 RON
Brand: BAP Medical - Elvetia Model: BAPSM
BAP SCAR CARE MAMAR este un pansament medical cu silicon, gros și lavabil, pentru tratamentul cicatricelor rezultate în urma intervențiilor chirurgicale la nivelul sânilor.BAP SCAR CARE MAMAR este un pansament medical cu silicon, gros și lavabil, pentru tratamentul cicatricelor rezultate în urma int..
866,32 RON
Fără TVA:728,00 RON
Brand: BAP Medical - Elvetia Model: BAPSM
BAP SCAR CARE S MAMELON este un pansament medical cu silicon, gros și lavabil, pentru tratamentul cicatricelor rezultate în urma intervențiilor chirurgicale la nivelul sânilor.BAP SCAR CARE S MAMELON este un pansament medical cu silicon, gros și lavabil, pentru tratamentul cicatricelor rezultate în ..
866,32 RON
Fără TVA:728,00 RON
Brand: BAP Medical - Elvetia Model: BAP S MAMAR Anchor
BAP SCAR CARE S MAMAR ANCORĂ este un pansament medical cu silicon, gros și lavabil, pentru tratamentul cicatricelor rezultate în urma intervențiilor chirurgicale la nivelul sânilor.BAP SCAR CARE S MAMAR ANCORĂ este un pansament medical cu silicon, gros și lavabil, pentru tratamentul cicatricelor rez..
1.262,34 RON
Fără TVA:1.060,79 RON
Brand: BAP Medical - Elvetia Model: BAPST57
BAP SCAR CARE T este un pansament medical cu silicon ultrasubțire, autoadeziv și transparent pentru tratamentul cicatricelor vechi și noi.BAP SCAR CARE T este un pansament medical cu silicon ultrasubțire, autoadeziv și transparent pentru tratamentul cicatricelor vechi și noi. Special conceput p..
283,09 RON
Fără TVA:237,89 RON
Brand: BAP Medical - Elvetia Model: BAPS520
BAP SCAR CARE S este un pansament medical cu silicon, gros și lavabil, pentru tratamentul cicatricelor vechi și noi.BAP SCAR CARE S este un pansament medical cu silicon, gros și lavabil, pentru tratamentul cicatricelor vechi și noi.•      Strat superior catifelat•      ..
379,02 RON
Fără TVA:318,50 RON
Brand: BAP Medical - Elvetia Model: BAPS530
BAP SCAR CARE T este un pansament medical cu silicon ultrasubțire, autoadeziv și transparent pentru tratamentul cicatricelor vechi și noi.Special conceput pentru pacient:•      Ușor de aplicat•      Nu este necesară spălarea (10 buc)•      Foarte subțire,..
475,24 RON
Fără TVA:399,36 RON
Brand: BAP Medical - Elvetia Model: BAPS1015
BAP SCAR CARE S este un pansament medical cu silicon, gros și lavabil, pentru tratamentul cicatricelor vechi și noi. BAP SCAR CARE S este un pansament medical cu silicon, gros și lavabil, pentru tratamentul cicatricelor vechi și noi.•      Strat superior catifelat• ..
522,89 RON
Fără TVA:439,40 RON
Brand: BAP Medical - Elvetia Model: BAPcez
Este o terapie pe baza de silicon, special dezvoltata pentru a reduce sau evita cicatrizarea anormala post operatie cezarianaScarban® C-Section este o terapie pe baza de silicon, special dezvoltat pentru cicatricea post operatie cezariana.Pentru a reduce sau evita cicatrizarea anormala dupa cezarian..
347,54 RON
Fără TVA:292,05 RON
Brand: BAP Medical - Elvetia Model: wspray
Pansament primar pentru rani (spray) acute si cronice.Informatii suplimentare:Simplu, natural si eficient. Produsul este un spray all-in-one pentru rana, marginea si zona din jurul ranii. Indicații:WOUND poate fi utilizat pentru toate ranile acute si cronice, precum si ranile si arsurile minore..
207,66 RON
Fără TVA:174,50 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)