0

Marmolita - Fasa gipsata din tifon pentru imobilizare


  • 4,58 RON

  • Fără TVA: 4,20 RON

Opţiuni disponibile

Adaugă in Wishlist Compară produsul

Fasa gipsata din tifon pentru imobilizare Marmolita

Marmolita este un bandaj din fasa gipsata este un material cu priza rapida(120 secunde), consta dintr-un substrat tifon de bumbac care se întinde cu gips și stocat într-un nucleu rotund . Marmolita se umezeste rapid si uniform, fara pete uscate. Timp de intarire pentru Marmolita este optim pentru a permite realizarea de cele mai multe mulaje comune necesitând timp de priza rapida si proprietati de turnare. Are o consistenta de ipsos neted si produce o distributie de suprafață și un finisaj excelent.

Timpul de priza rapida de 120 secunde atunci când este activat în apă (la maximum 25 grade Celsius), asigură imobilizarea rapidă a fracturi, dar permite  suficient timp pentru modelare si pentru a realiza o distributie uniforma. Acest lucru îl face ideal de utilizat pentru orice dimensiune de turnare mica sau mijlocie, folosit de utilizatorii experimentați  din diverse departamente.

Rezistență și durabilitate ridicate: asigură o puternica și durabila turnare, rezultând în pierderea redusa de ipsos atunci când bandajul este scufundat.

Turnarea in timp optim: Marmolita permite modelarea pentru toate straturile chiar si cele mai aproape de piele.

Bazele rotunde: îmbunătățește caracteristicile de stabilitate și de manipulare de bandaj umed, ceea ce este deosebit de important la dimensiuni mai mari. Designul asigură o bună "umezire din afara" bandajului

Ambalaje rezistente la umiditate: două bandaje Marmolita sunt ambalate într-un film transparent polietilenă, care le protejează de umezeală și de apă, și sunt apoi ambalate intr-un suport durabil de carton.. Aceasta menține produsul în cele mai bun condiții până în momentul utilizării acestuia.

 

Indicatii de folosire:

1. Traumatologie generala, cum ar fi fracturi, entorse, distorsiuni

2. Reabilitare prin gipsare

3. Corectarea deformarilor

4. Tehnicile de turnare negative și pozitive

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recent adăugate

Nou
 Coverplast Barrier

Coverplast® Barrier oferă o barieră bidirecțională împotriva riscului de contaminare și a infecțiilor bacteriene și virale secundare, care pot pune în..

29,75 RON

Nou
 Revamil Wound Dressing

Pansament impregnat cu miere cu puritate 100%  pentru tratarea plăgilor. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de i..

31,00 RON

Leukomed Control

Pansament adeziv steril, transparent, impermeabil, pentru bacterii şi virusuri, rezistent la apă, pentru tratamentul plăgilor chirurgicale și acute.&n..

11,07 RON

Leukoplast Kids

Benzile pentru copii Leukoplast® constau dintr-un film PE imprimate care este acoperit pe o parte cu un adeziv acrilic. Un strat absorbant alb, nețesu..

13,69 RON

Leukoplast® Aqua Pro constă dintr-un film PU transparent care este acoperit pe o parte cu un adeziv acrilic. Un pad nețesut este aplicat central pe pa..

14,28 RON

Coverlet Junior

Plasturii pentru ochi BSN Coverlet Junior garantează confortul și ocluzia maximă. Aceste patch-uri BSN Coverlet Junior pentru ochi sunt indicate pentr..

28,56 RON

Leukosilk

Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea specifică.Leukosilk® este ușor de rupt și cu o utilizare universală. Este p..

12,02 RON

Leukopor

Banda delicată pentru pielea foarte sensibilă.Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea sa specifică. Leukopor® este ..

9,04 RON

Leukofix ®

Ori de câte ori este posibil, banda trebuie să se potrivească cu pielea pacientului și cu utilizarea specifică.Leukofix® este banda preferată atunci c..

11,01 RON

Leukoplast

Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea sa specifică. Leukoplast® este recomandat atunci când este necesară o fixar..

15,11 RON

Revamil Gel

Este un gel, pentru tratarea plagilor, pe baza de miere cu puritate 100%. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de inhibare a..

40,46 RON

Revamil Balm

Revamil Balm este un unguent alb pe baza de miere. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de inhibare a agenților majori de in..

29,75 RON