Menu
Your Cart

Pediacyn hidrogel dermatita atopica fara continut steroidian

Pediacyn hidrogel dermatita atopica fara continut steroidian
Pediacyn hidrogel dermatita atopica fara continut steroidian
Pediacyn hidrogel dermatita atopica fara continut steroidian
Pediacyn hidrogel dermatita atopica fara continut steroidian
Pediacyn hidrogel dermatita atopica fara continut steroidian
148,75 RON
Fără TVA: 125,00 RON
  • Stoc: In stoc
  • Model: ped 001

Pediacyn hidrogel dermatita atopica fara continut steroidian

Dermatita atopică este una dintre cele mai frecvente „dermatoze” întâlnite cu o prevalenţă de 2% - 5% la copiii de vârstă foarte mică şi de 10% la adulţi.
 
Deşi simptomele pot varia de la o persoană la alta, pruritul este unul dintre cele mai importante efecte secundare ale dermatitei atopice (eczema). Acesta are un impact semnificativ asupra activităţii zilnice şi calităţi vieţii pacientului. Pe lângă senzaţia de prurit, pot fi observate cel mai frecvent simptome precum inflamaţia, pielea uscată şi roşie. Atunci când această afecţiune este întâlnită la copii, părinţii caută tratamentul adecvat şi analizează diferite căi prin care pot găsi cea mai eficientă opţiune pentru copilul lor. O cale lungă şi dificil de urmat. Atunci când un copil suferă de dermatită atopică, întreaga familie poate fi afectată. Prin urmare, este foarte important să faceţi faţă împreună stresului şi frustrării asociate acestei afecţiuni deoarece va fi extrem de dificil pentru copil să reziste tendinţei de a se scărpina şi de a-şi freca pielea.
 
Din păcate, nu există o soluţie generală cunoscută pentru vindecarea dermatitei atopice. Calea urmată de obicei de dermatologi este să controleze afecţiunea pentru ca pielea să aibă un aspect şi să lase senzaţie de piele normală. În acest sens, dermatologii au o gamă variată de opţiuni disponibile precum medicamentele, cremele topice, emolienţii şi tratamentele cu lumină. Identificarea opţiunii adecvate pentru fiecare pacient va fi o provocare. Vestea bună este că există numeroase studii în curs de desfăşurare cu tratamente alternative foarte bune.
 
Care este diferenţa dintre dermatita atopică şi eczemă?
 
Termenul eczemă este adesea utilizat atunci când oamenii vorbesc despre dermatita atopică. Eczema este un termen nespecific care acoperă o gamă largă de afecţiuni ale pielii asociate inflamaţiilor. Termenul atopie este utilizat atunci când sindromul include trei afecţiuni într-una singură în acelaşi timp. Prin urmare, pacienţii cu dermatită atopică suferă adesea de alergii, astm şi rinită alergică.
 
Ce reprezintă ciclul prurit-scărpinat?
 
Nevoia de a scărpina zona ce generează senzaţia de prurit este publicată în diferite studii şi este denumită „ciclul vicios de prurit-scărpinat”. Din cauza senzaţiei de mâncărime, pacientul doreşte să elimine senzaţia scărpinându-se. Scărpinatul conduce de fapt la o senzaţie dureroasă la nivelul pielii pentru a elimina mâncărimea.
Uneori, pacientul nu este conştient că freacă zona afectată deoarece este extrem de dificil să rezişti acestei nevoi. Din păcate, scărpinatul stimulează pruritul, pruritul conduce la scărpinat şi stimulează pruritul. Acesta poartă denumirea de: „Ciclu prurit-scărpinat” Cu cât pacientul se scarpină mai mult, cu atât pruritul devine mai puternic. În mod inevitabil, pielea se va deteriora la un anumit moment dat. Odată ce s-a întâmplat acest lucru, bacteriile găsesc o cale să se fixeze la nivelul pielii şi să provoace inflamaţie.
 
Hidrogelul Pediacyn™ include HOCl stabilizat, o componentă cheie a terapiei cu baie cu hipoclorit de sodiu diluat. S-a arătat că băile cu hipoclorit de sodiu diluat reduc severitatea simptomelor de eczemă, incluzând pruritul, la pacienţii cu dermatită atopică uşoară spre moderată. Poate fi recomandată pentru fiecare tratament al dermatitei atopice.
 
Puterea Pediacyn™
 
Oculus Innovative Sciences a dezvoltat un hidrogel de gestionare a dermatitei atopice pe bază de silicon, Pediacyn™, formulat cu tehnologia brevetată Microcyn® care prezintă un avantaj semnificativ în gestionarea dermatitei atopice în timpul etapei uscate şi celei exudative.
Componentele esenţiale ale produsului Pediacyn™ sunt acidul hipocloros (HOCl) şi hipocloritul de sodiu (NaOCL). Aceste ingrediente, prezente în cantităţi foarte reduse, sunt produse în mod natural ca agenţi de apărare de către sistemul nostru imunitar. Tehnologia Microcyn® este utilizată de mulţi ani pentru tratamentul a diferite leziuni acneice cronice şi acute şi s-a dovedit a fi extrem de eficientă în procesul de vindecare fără a avea reacţii adverse.
 
Beneficiile modului mecanic de acţiune sunt următoarele:
  • proprietăţile profilactice antiinflamatorii şi antimicrobiene
  • îmbunătăţirea vascularizaţiei pielii printr-o perfuzie capilară sporită
  • nu implică eliminarea de deşeuri după utilizare/prin urmare, este şi un produs ecologic
  • poate fi utilizat în jurul gurii, ochilor şi nasului are pH neutru
  • neiritant
  • netoxic
S-a dovedit clinic că reduce senzaţie de uscăciune, prurit şi roşeaţă asociate dermatitei atopice; Pediacyn™ contribuie la înmuierea şi hidratarea pielii.
Pediacyn™ este uşor de utilizat şi foarte confortabil
 
Instrucţiuni de utilizare
 
Pe lângă indicaţiile oferite de medicul dumneavoastră, trebuie să respectaţi şi aceste indicaţii. Pediacyn™ este gata de utilizare şi nu necesită amestecare sau diluţie.
1. Curăţaţi zona afectată.
2. Lăsaţi pielea să se usuce. Nu frecaţi cu prosopul.
3. Acoperiţi zona afectată cu un strat subţire de Pediacyn™ şi frecaţi uşor până când produsul este distribuit uniform.
4. Aplicaţi crema hidratantă dorită după ce Pediacyn™ este absorbit în piele.
5. Repetaţi procedura de 3 ori pe zi.
Pediacyn™ poate fi utilizat în combinaţie cu creme hidratante
 
Capacitatea ambalajului şi codurile de produs
Pediacyn™ 47213-00 45 g /24 recipiente per cutie (ambalate individual)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie