Menu
Your Cart

Soffban Plus - Vata ortopedica sintetica

Soffban Plus - Vata ortopedica sintetica
Soffban Plus - Vata ortopedica sintetica
2,50 RON
Fără TVA: 2,10 RON
  • Stoc: In stoc
  • Model: TFR014

Opţiuni disponibile

Soffban Plus - Vata ortopedica sintetica

Soffban Plus, cu un agent de control al mirosului , stabilește noi standarde pentru vata ortopedică păstrand in acelasi timp toate avantajele existente la vata Soffban Sintetic. Pentru mulți pacienți, mirosul bandajelor poate fi o problemă neplăcută asociata cu purtarea unei atele. Soffban Plus oferă siguranta ca pacientul primeste cel mai inalt nivel de ingrijire..

Soffban/Protouch vata sintetica are ca si caracteristici principale:

Amortizarea excelenta - Soffban Plus conține densitate mare de fibra care asigura o amortizare superioară și si protecție a pacientului precum și reducerea riscului de frecare și a altor răni.
Compatibilitate - Soffban Plus asigura o excelentă aplicare si o distributie uniforma.
Usor de desfasurat - Soffban Plus permite o desfasurare excelenta asigurand o aplicare usoara si reducand riscul de a afecta fractura in timpul bandajarii.
Confortabila - Continutul de 100% Vascoza naturala din Soffban Plus o face moale și confortabila pentru pacient, furnizand o amortizare bună și protecție.
Sterilizabila - Soffban Plus este o vata care poate fi sterilizata fara a renunta la stratul de hartie in care este ambalata.
Agent de control al mirosului - Soffban Plus conține triclosan, un produs utilizat pe scară largă, din categoria deodorantelor sigure si eficiente.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie