0

Soffban - Vata ortopedica naturala


  • 2,62 RON

  • Fără TVA: 2,21 RON

Opţiuni disponibile

Adaugă in Wishlist Compară produsul

Soffban - Vata ortopedica naturala

  • Soffban/Protouch este o vata ortopedica sintetica sau naturala.
  • Soffban/Protouch este usor de desfasurat.
  • Soffban/Protouch este invelita in strat de hartie rezistenta la apa.
  • Soffban/Protouch este disponibila intr-o gama larga de dimensiuni.

 

Soffban/Protouch vata naturala are ca si caracteristici principale:
Absorbanta
- Soffban / Protouch vata naturala absoarbe transpiratia.
Confortabila - Continutul de 100% Vascoza naturala din Soffban/Protouch o face moale și confortabila pentru pacient, furnizand o amortizare bună și protecție.
Invelisul de hartie rezistenta la apa - Soffban/ Protouch este invelita cu un strat de hartie facand mai usoara sterizilarea.
Sterilizabila -Soffban/ Protouch este o vata care poate fi sterilizata fara a renunta la stratul de hartie in care este ambalata.
Usor de desfasurat - Soffban / Protouch permite o desfasurare excelenta asigurand o aplicare usoara si reducand riscul de a afecta fractura in timpul bandajarii.
Compatibilitate - Soffban/ Protouch asigura o excelentă aplicare si o ditributie uniforma.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recent adăugate

Nou
Clinell Barrier Contiplan lavete pentru curățare si hidratare, 8 lavete in pachet

DescriereContiplan 8 - Soluția completă de îngrijire continuă pentru a curăța, hidrata și proteja, printr-o simpla ștergere ușoară cu o lavetă.Barieră..

14,88 RON

Nou
Lavete spălare pacient Clinell CHG 2% , 8 bucăți in pachet

DescriereLavete spalare pacient Clinell CHG 2%Lavetele spălare pacient cu 2% clorhexidină - pentru toaletarea corpului pacientului înainte de internar..

18,45 RON

Nou
Mănuși spălare pacient Clinell CHG 2%, 8 bucăți in pachet

DescriereManusi spalare pacient Clinell CHG 2%Mânuși spălare pacient cu 2% clorhexidină - pentru toaletarea corpului pacientului înainte de internare,..

22,61 RON

Nou
Clinell Antimicrobial lavete dezinfectante profesionale pentru curățarea si dezinfectarea mâinilor, suprafețelor și echipamentelor

DescriereClinell Antimicrobial pentru curățarea și dezinfectarea mâinilor,  suprafețelor  și echipamentelor medicale .Lavete ..

71,40 RON

Clinell dezinfectant pentru maini pe baza de alcool (75%), cu spectru virucid, flacon 520 ml cu pompa de dozaj inclusa

aviz biocid nr. 4966BIO/01/12.24DescriereFormulă unicăClinell oferă un nivel superior de protecție împotriva germenilor și bacteriilor prin utilizarea..

50,58 RON

Clinell Spray dezinfectant pentru maini pe baza de alcool (75%), cu spectru virucid, spray 60ml

aviz biocid nr. 4966BIO/01/12.24DescriereFormulă unică Clinell oferă un nivel superior de protecție împotriva germenilor și bacteriilor prin util..

18,50 RON

Clinell - Servetele antibacteriene pentru maini 100 bucati - Virucide cu eficacitate pe coronavirus

DescriereServetelele antibacteriene pentru maini Clinell s-au dovedit a fi bactericide, fungicide, tuberculocide si virucide. Formula patentata, cu ef..

59,50 RON

Virkon 5 Kg

Caracteristici generaleVirkon este un dezinfectant eficient de grad inalt, cu spectru larg, pentru suprafete, care imbina eficacitatea si usurinta in ..

999,60 RON

Clinell Alcool 70% -2%Chlorhexidină

Clinell Alcool 70% -2%Chlorhexidină Servetele ambalate individual pentru dezinfecţia dispozitivelor medicale noninvazive, cum ar fi catetere veno..

82,11 RON

Viziera medicalaProprietatiVeralite® 100 - Date tehnicePROPRIETATI FIZICEProprietati Metoda Unitate Veralite 100Greutate ISO 1183 g/cm³ 1,33Grad de ab..

14,28 RON

Out Of Stock
Adantium Plus - Dezinfectant concentrat de nivel inalt

DescriereTESTAT PE CORONAVIRUS – EFICACITATE IN 3 MIN  ADANTIUM PLUS - Dezinfectant concentrat de nivel înalt, compatibil cu sistemul cu abur Hgy..

142,80 RON

Pre-Order
Aparat Hygienio C4.PO

Aparat Hygienio C4.PODescriereHYGIENIO - Sistem cu abur şi dezinfectant pentru curăţarea şi dezinfecţia înaltă a suprafeţelor.Aparat portabil pentru c..

38.080,00 RON