0

Soffban - Vata ortopedica naturala


  • 2,62 RON

  • Fără TVA: 2,21 RON

Opţiuni disponibile

Adaugă in Wishlist Compară produsul

Soffban - Vata ortopedica naturala

  • Soffban/Protouch este o vata ortopedica sintetica sau naturala.
  • Soffban/Protouch este usor de desfasurat.
  • Soffban/Protouch este invelita in strat de hartie rezistenta la apa.
  • Soffban/Protouch este disponibila intr-o gama larga de dimensiuni.

 

Soffban/Protouch vata naturala are ca si caracteristici principale:
Absorbanta
- Soffban / Protouch vata naturala absoarbe transpiratia.
Confortabila - Continutul de 100% Vascoza naturala din Soffban/Protouch o face moale și confortabila pentru pacient, furnizand o amortizare bună și protecție.
Invelisul de hartie rezistenta la apa - Soffban/ Protouch este invelita cu un strat de hartie facand mai usoara sterizilarea.
Sterilizabila -Soffban/ Protouch este o vata care poate fi sterilizata fara a renunta la stratul de hartie in care este ambalata.
Usor de desfasurat - Soffban / Protouch permite o desfasurare excelenta asigurand o aplicare usoara si reducand riscul de a afecta fractura in timpul bandajarii.
Compatibilitate - Soffban/ Protouch asigura o excelentă aplicare si o ditributie uniforma.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recent adăugate

 Coverplast Barrier

Coverplast® Barrier oferă o barieră bidirecțională împotriva riscului de contaminare și a infecțiilor bacteriene și virale secundare, care pot pune în..

29,75 RON

 Revamil Wound Dressing

Pansament impregnat cu miere cu puritate 100%  pentru tratarea plăgilor. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de i..

31,00 RON

Leukomed Control

Pansament adeziv steril, transparent, impermeabil, pentru bacterii şi virusuri, rezistent la apă, pentru tratamentul plăgilor chirurgicale și acute.&n..

11,07 RON

Leukoplast Kids

Benzile pentru copii Leukoplast® constau dintr-un film PE imprimate care este acoperit pe o parte cu un adeziv acrilic. Un strat absorbant alb, nețesu..

13,69 RON

Leukoplast® Aqua Pro constă dintr-un film PU transparent care este acoperit pe o parte cu un adeziv acrilic. Un pad nețesut este aplicat central pe pa..

14,28 RON

Coverlet Junior

Plasturii pentru ochi BSN Coverlet Junior garantează confortul și ocluzia maximă. Aceste patch-uri BSN Coverlet Junior pentru ochi sunt indicate pentr..

60,69 RON

Leukosilk

Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea specifică.Leukosilk® este ușor de rupt și cu o utilizare universală. Este p..

12,02 RON

Leukopor

Banda delicată pentru pielea foarte sensibilă.Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea sa specifică. Leukopor® este ..

9,04 RON

Leukofix ®

Ori de câte ori este posibil, banda trebuie să se potrivească cu pielea pacientului și cu utilizarea specifică.Leukofix® este banda preferată atunci c..

11,01 RON

Leukoplast

Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea sa specifică. Leukoplast® este recomandat atunci când este necesară o fixar..

15,11 RON

Revamil Gel

Este un gel, pentru tratarea plagilor, pe baza de miere cu puritate 100%. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de inhibare a..

40,46 RON

Revamil Balm

Revamil Balm este un unguent alb pe baza de miere. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de inhibare a agenților majori de in..

29,75 RON