Menu
Your Cart

Saltea Antiescara Din Spuma

Saltea Antiescara Din Spuma
Saltea Antiescara Din Spuma
Saltea Antiescara Din Spuma
Nou
Saltea Antiescara Din Spuma
Saltea Antiescara Din Spuma
Saltea Antiescara Din Spuma
Saltea Antiescara Din Spuma
904,40 RON
Fără TVA: 760,00 RON
  • Stoc: In stoc
  • Model: sp

Saltea antiescara din spuma de inalta elasticitate si rezistenta, este un model de ultima generatie si este destinata  persoanelor imobilizate la pat pentru prevenirea escarelor.

Modelul de saltea antiescare din spuma de inalta elasticitate, fara pompa, aduce multe avantaje fata de modelul clasic: permite aerisirea pielii bolnavului, nu favorizeaza transpiratia, nu are pompa si astfel evita zgomotul si conectarea permanenta la priza, este foarte comoda si usor acceptata de bolnavi.

Este realizata dintr-o spuma elastica si cu densitate foarte mare (HR35). Suprafata de asezare este alcatuita din 3 parti: cap, trunchi si picior. Modul de realizarea a saltelei permite aerului sa circule liber astfel evitand umezeala.

Deoarece pielea este mentinuta uscata si presiunea pe piele este scazuta, se evita aparitia ulceratiilor de presiune. Intreaga suprafata a saltelei este acoperita cu un material special care este impermeabil, igenic si respirabil, antifungic si antialergic . Materialul este rezistent la flacara si are o durata de viata indelungata. Fermoarul este cusut in doua parti (in forma de “L”). Igienizarea saltelei cat si a materialului ce o acopera poate fi realizata atat traditional prins palare la masina(+95C) cat si chimic in spalatorii.

  • Greutate produs(kg) – 6.2
  • Greutate maxima admisa(kg) – 110
  • Dimensiuni externe(L x l) – 200 x 90
  • Inaltime(cm) – 11
  • Garantie – 24 luni

Producator: Kasko Group, www.kid-man.com

Acest produs este unul de igiena personala (conform art 16. lit. e / ordonanta 34/2014).

*Aceasta saltea se recomanda mai mult pentru preventie.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie