Menu
Your Cart

Plasturi si pansamente

Plasturi si pansamente
Brand: BSN Medical - Germania Model: Coverplast Barrier
Coverplast® Barrier oferă o barieră bidirecțională împotriva riscului de contaminare și a infecțiilor bacteriene și virale secundare, care pot pune în pericol viața, atât a pacienți, cât și a îngrijitorilor.Coverplast® Barrier este rezistent la apă și microporos, permițând pielii să respire; preveni..
35,70 RON
Fără TVA:30,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: cov 01
Plasturii pentru ochi BSN Coverlet Junior garantează confortul și ocluzia maximă. Aceste patch-uri BSN Coverlet Junior pentru ochi sunt indicate pentru tratamentul strabismului și ambliopiei la copii de peste 12 luni , iar aceste patch-uri pentru ochi de dimensiuni junior sunt concepute pentru o pot..
60,69 RON
Fără TVA:51,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: leuk003
Ori de câte ori este posibil, banda trebuie să se potrivească cu pielea pacientului și cu utilizarea specifică.Leukofix® este banda preferată atunci când viteza este foarte importantă - în situații de urgență și terapie intensivă, de exemplu. Descriere și proprietățiLeukofix® este o bandă trans..
11,01 RON
Fără TVA:9,25 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: FIZ023
Plasture steril Leukomed Capacitatea mare de absorbție și compatibilitatea cu pielea sunt doar două dintre multele caracteristici care califică Leukomed pentru uz profesional. Leukomed este un plasture steril ce oferă o acoperire sigura de plagi chirurgicale și leziuni de toate tipurile. Are u..
1,07 RON
Fără TVA:0,90 RON
Leukomed Control
Nou In Stoc
Brand: BSN Medical - Germania Model: leuk009
Pansament adeziv steril, transparent, impermeabil, pentru bacterii şi virusuri, rezistent la apă, pentru tratamentul plăgilor chirurgicale și acute. Inspecția continuă a plăgilor joacă un rol important în combaterea infecțiilor locului chirurgical. Experții Leukoplast® au combinat tehnologia hi..
13,09 RON
Fără TVA:11,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: FIZ022
Plasture transparent Leukomed T plus Capacitate mare de absorbție și aderența usoara la piele fac din Leukomed T plus alegerea numărul unu în pansamente post operatorii. Aceste pansamente sterile oferă o protecție sigura pentru plagi chirurgicale și traumatice . Avantajele produsului: &nb..
1,79 RON
Fără TVA:1,50 RON
Brand: BFactory Model: leuk001
Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea sa specifică. Leukoplast® este recomandat atunci când este necesară o fixare deosebit de sigură. Caracteristicile produsuluiDe încredereAdezivul cauciuc oxid de zinc asigură o aderență inițială și permanentă excepțională..
16,66 RON
Fără TVA:14,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: leuk006
Leukoplast® Aqua Pro constă dintr-un film PU transparent care este acoperit pe o parte cu un adeziv acrilic. Un pad nețesut este aplicat central pe partea acoperită a tuturor pansamentelor pentru plăgi. Masa adezivă a Leukoplast® Aqua Pro este complet acoperită cu două hârtii de eliberare siliconate..
16,66 RON
Fără TVA:14,00 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: leuk008
Benzile pentru copii Leukoplast® constau dintr-un film PE imprimate care este acoperit pe o parte cu un adeziv acrilic. Un strat absorbant alb, nețesut, este aplicat central pe partea acoperită a pansamentului. Masa adezivă a benzilor pentru copii Leukoplast® este complet acoperită cu două hârtii de..
13,69 RON
Fără TVA:11,50 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: leuk004
Banda delicată pentru pielea foarte sensibilă.Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea sa specifică. Leukopor® este foarte potrivit pentru pacienții cu piele foarte sensibilă sau pentru fixarea pansamentelor permanente.Permeabil la aer și umiditate    &nbs..
9,04 RON
Fără TVA:7,60 RON
Brand: BSN Medical - Germania Model: leuk005
Banda chirurgicală trebuie adaptată la pielea pacientului și la utilizarea specifică.Leukosilk® este ușor de rupt și cu o utilizare universală. Este potrivit mai ales pentru zonele sensibile ale pielii. Caracteristicile produsuluiBine toleratMaterialul de susținere de înaltă calitate din țesătu..
14,28 RON
Fără TVA:12,00 RON
Model: CMG007
Descriere: Mască Medicală de unică folosință pentru față, 3 straturi, 3 pliuri 50 buc/cutie – dispozitiv medical care acoperă nasul, gurași bărbia; asigură o barieră care limiteaza tranziția unui agent infecțios între personalul medical și pacient. .Masca medicală este eficientă împotriva p..
23,80 RON
Fără TVA:20,00 RON
Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)